Wat doen we?

Samen kom je verder dan alleen. Met persoonlijke begeleiding ga je samen aan de slag om alle kluwen van herinneringen, problemen of angsten te ontwarren. Dat betekent dat het je steeds beter lukt om knellende patronen te doorzien. Geleidelijk verliezen ze dan ook hun kracht en komen vrijere keuzes makkelijker binnen bereik. Sterker in het leven dankzij overstijging.

Om dit te bereiken werken we op verschillende manieren:

1. Gespreksgericht: door te praten meer inzicht in je eigen patronen en ervaren van eigen gevoelens
2. Lichaamsgericht: door naar je lichaam te luisteren en de samenhang met je gevoelswereld te ontdekken
3. Visualisaties: door situaties te visualiseren meer inzicht in onderbewuste patronen en een kijkje in je onbelemmerde toekomst
4. Oefeningen: huiswerk in de vorm van lees- of schrijfopdrachten

Welke verhouding we hierbij gebruiken is persoonlijk. Met een intakegesprek overleggen we hoeveel sessies we kunnen inplannen om gewenste resultaten te bereiken. Bij traumatische ervaringen is EMDR-therapie ook een van de opties. Alle sessies vinden plaats in mijn eigen vertrouwelijke praktijk in Alkmaar. 

Wat kan je verwachten?

Het doel van de sessies is dat je na afloop kan stilstaan bij wat je allemaal overkomen is bij je leven, zonder dat het je beangstigt, je afremt of het een andere negatieve impact heeft. Mijn eerdere cliënten omschrijven dit altijd simpelweg als… rust! De rust om na te denken wat er voor jou toe doet en om je eigen kansen en mogelijkheden in te zien. 

Dankzij de gesprekken en oefening leer je jezelf kennen, van alle kanten. Je leert met die kanten om te gaan, zodat je in balans bent; zowel geestelijk als lichamelijk. Om jezelf écht te zijn. Met die balans heb je genoeg energie om de alledaagse dingen met meer toewijding en plezier te doen. Je communiceert beter met anderen én vooral ook met jezelf. 

Man, 54 jaar, adviseur
“Maarten oordeelt niet. Hij gebruikte zijn brede kennis om op een hele professionele manier te laten zien wat mijn beperkingen waren. Zijn adviezen waren heel praktisch hanteerbaar. Ik kon echt tot de diepere laag komen, waardoor ik nu veel meer begrijp over mezelf en veel meer rust heb!”

16.8
635
14
3.92.28.52