Training en coaching

Training en coaching is zeker niet alleen probleemgericht, het is evenzeer gericht op het verbeteren van competenties en communicatie. Dat wil zeggen dat een training binnen het bedrijf elk moment waardevol kan zijn en het een enorme meerwaarde kan leveren voor een team of een individuele werknemer. Het gaat zowel individueel als in groepsverband altijd om het bereiken van heldere, vooraf besproken doelstellingen.

Ik verzorg trainingen opvang na schokkende gebeurtenissen, trainingen rondom weerbaarheid, persoonlijke effectiviteit, communicatie en sociale vaardigheid, en altijd maatwerk. Ofwel in mijn praktijk, ofwel bij u op de werkvloer. Na een persoonlijk intakegesprek wordt duidelijk welke doelstellingen bereikt gaan worden en op welke wijze dit het beste tot stand kan komen. 

Feedback na een groepstraining begin 2011

“Er was een duidelijke uitleg in een rustige presentatie. Door de expertise van de trainer bleef de groep constant geboeid. Hij blijkt ons werk goed te kennen, waardoor zijn direct toepasbare tips ook voor veel herkenning zorgden”.

18.5
633
14
3.236.253.192