Wie is Maarten?

Dankzij mijn jarenlange ervaring als persoonlijk begeleider weet ik dat geen mens gelijk is. Daarom begin ik met luisteren naar wat iemand me te vertellen heeft. Vragen stellen waar dat nodig is, zonder daar verder van alles van te vinden. 

Ik neem de rust en de ruimte om cliënten op hun eigen tempo en eigen manier verder te helpen. 

Wat mijn manier van werken kenmerkt is het geven van rust en vertrouwen. Mensen hoeven niet te veranderen, je leert juist jezelf te durven zijn. Jezelf ontwikkelen is toegang vinden tot wat er al is! Dat betekent jezelf leren kennen en snappen wat dat betekent voor je geluk en ambities. Ook al is een vaardigheid of inzicht nieuw, dat waarmee je herkent dat het bruikbaar is, zat al in je.

Samen bewandelen we dat pad naar meer zelfkennis. Door te praten, te spiegelen, te vragen, af te breken en op te bouwen. Zodat je jezelf goed herkent, goed kan voelen wat je voelt en rust kan vinden in iets dat waar is.

Vrouw, 46 jaar, werkzaam in het onderwijs
“Je zou verwachten dat een persoonlijk begeleider direct zijn mening geeft. Misschien wel op een té confronterende manier. Maar Maarten doet dat niet. Hij probeert niet te verrassen, maar te verhelderen. Niet belerend, maar begrijpend. Daardoor voelde ik me zo geborgen.”

21.4
632
14
3.92.28.52