Over de coach


Mijn werkwijze als senior trainer wordt gevormd door een brede, degelijke opleidingsbasis en een jarenlange ervaring binnen de praktijk van het trainen en coachen. Ik ben opgeleid tot lichaamsgericht psychosociaal werker. Ik ontwikkel me constant verder door uitgebreide nascholing. Voorbeelden daarvan zijn cursussen rondom gesprekstechniek, pesten, masterclass Roos van Leary en jaar-leergangen Coachen vanuit essentie.


De hiermee verbonden Zijnsoriëntatie is een sterke inspiratiebron voor me. Dankzij de verschillende ervaringen die ik via mijn eigen praktijk heb opgedaan, ben ik in staat om goed bij deelnemers aan te sluiten met heldere leerdoelen en concrete resultaten.


Mijn specialisme is het trainen en coachen van mensen die werken op een plek waar veel onderling contact is. Klanten zijn onder andere toekomstige verkeersvliegers (KLM Flight Academy). Ook behoren tot de doelgroep piloten en cabinepersoneel, leerkrachten (ROC’s) en politie en recherche (Stichting Politievormingcentrum). Ik ben bedreven in het bieden van individuele coaching en het geven van (groeps)trainingen. Dankzij mijn eigen ervaringen binnen het management van het bedrijfsleven ben ik bovendien vertrouwd met de verschillende vormen van communicatieproblematiek die binnen een bedrijf kunnen voorkomen. Dit alles maakt dat ik snel iemands vraag herken en daar een goed afgestemde reactie op kan geven.


De kwaliteit van mijn werk wordt gegarandeerd door de Beroepsvereniging Trainers en Therapeuten Emotioneel Lichaamswerk (BeTTEL). Ook kunt u mij vinden in het beroepsregister van de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG).


Klik hier voor mijn CV.
                Klik hier voor de foto’s

Hoofdmenu
Welkom bij PLTB Voor wie? Training en coaching Contact Voor wie? Foto001